/ Allmänt /

Gjort lite olika affischer

 
               
 
nu har det gått ett tag sen jag gjorde min moodboard så har hunnit göra några affisher. Dock är de inte färdiga versioner och vet inte om jag ska ha nån av dom då jag inte är så där jätte nöjd med någon men jag är å andra sidan perfektionist och blir alldrig nöjd så måste lära mig att säga stop till mig själv. Annars kommer det sluta med att jag gjort 100 olika affisher. 
 
Jag tycker inte direkt jag fått in rätt känsla i mina bilder, eller iaf inte den känslan som jag tror han som ansvarar för detta vill, han vill ha något färgglatt och lekfult och det vet jag inte om jag tycker dessa förmedlar. Men jag har svårt för många färger på samma gång, jag vill ha det stilrent och enkelt. Så jag funderar på om jag ska ändra nått i affisherna så att den blir lite mer lekfull.
 
Min tanke bakom dom tre första affisherna är att trädet ska representera kunskapsträdet och att ju mer böcker man läser desto mer kunskap har man i sitt bagage. Därför hänger det en gammal bok (på den i mitten) för att visa att bara för att det är en gammal bok och att man läste den för länge sen så är det alldrig bortkastad kunskap att läsa för dom kommer alltid hänga kvar. 
 
Sista affishen är ett träd av böcker-Kunskapsträdet och tanken med det var typ samma som med de andra. Att ju fler böcker man läser desto mer kunskap får man. Varför jag valde att göra träd med böcker inblandat är för att det passar in med citatet och begreppet litteratur att göra väldigt bra tycker jag.