/ Allmänt / Mediaproduktion /

MEDIEPRODUKTION-MOODBOARD-Ella Lindström

här är mina 2 skisser, den jag valde att göra var den första på grund av att jag kände att jag har lagt ner mer tid på den och för att den är mer genomtänkt. Den andra är enkel och lätt att förstå vilket är bra men jag kände att den inte visade lika bra vad jag gör på sociala medier, dock gillar jag iden av att jag på vissa sociala medier är den "anonyma" typen och mest bara kollar och LIKAR folks bilder eller videoklipp. Medans jag har mitt andra "jag" där jag är mer öppen med vem jag är. Det gillar jag starkt med min andra skiss. Dock förklarar den inte så bra vad jag GÖR på dom olika sociala medierna utan mer bara vem jag ÄR på sociala medier.
...Och så här vart mitt färdiga resultat. Jag tycker den vart väldigt lik skissen vilket jag är nöjd med. Dock kunde jag ha visat hur jag är på youtube då jag missade det. Jag kunde kanske även haft ännu fler bilder för att göra det mer tydligt hur jag är på sociala medier. Jag hade sökt lite på google efter bilder jag kunde använda i photoshop så att jag visste att det skulle kunna gå och ha en hand med hörlurar tillexempel så att jag inte skullle ha ritat det och sen insett att jag inte skulle kunna göra en hand med hörlurar. en sak jag ändrade var att jag la till youtube och spotify då jag helt glömde bort att jag använder dom med. Jag la även till svarta gubben nere i högra hörnet då jag ville visa att jag är anonym på spotify vilket jag glömde visa i min skiss. Jag delar ingen musik med andra osv utan lyssnar endast.
 
Det jag vill förmedla i mitt färdiga resultat är att jag inte bara har en sida på sociala medier. Jag är både mer öppen och lägger upp bilder men jag är också mer tilbaka som på tillexempel fb och weheartit där jag bara kollar läget utan att uppdatera med statusar och bilder. Det förmedlar jag genom att sätta ett kryss över statusrutan på fb och sätta ett öga vid twitter och weheartit.  
 
Min mer "öppna" sida visar jag genom att visa att jag fotar selfies till instagram och fula bilder på snapchat även att jag har 12 olästa snapchats vilket visar att jag har många kontakter och chattar mycket där. Bakgrunden ska förmedla att jag generellt delar mycket bilder på olika sociala medier och att jag gillar att dela foton med andra. Nu ser man inte att det är format som ett hjärta men det ska stå för att jag gillar alla olika sociala medier.
 
Dock kunde jag ha visat lite mer att jag har två sidor, Den mer "anonyma" och den mer "öppna" jag på sociala medier så som jag gjorde på den andra skissen. Det skulle jag kunna ha gjort genom att dela upp hjärtat på två halvor och haft instagram och snapchatt på den ena sidan och facebook, weheart it, twitter osv på andra sidan. Jag kunde också haft bilder i hjärtat på tillexempel en mun me kryss på, på den sidan där jag är mer anonym och tvärtom på andra sidan istället för att bara ha en massa random bilder (som iof visar att jag delar mycket bilder).